Svenska
Gamereactor
nyheter
The Crew

Spelpressen får tillgång till The Crew först efter att det släppts

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du kanske märkt att den senaste tidens storsläpp kantats av vissa problem. Nätverksbaserade sådana, för att vara exakt, som ofta uppstår när en oväntad mängd spelare försöker koppla upp sig på spelets servrar samtidigt. Detta har lett till att recensenter som fått ta del av exempelvis Driveclub och Halo: The Master Chief Collection innan allmänheten - och det oerhörda servertrycket de medför - fått en helt annan upplevelse än slutkonsumenten.

Ubisoft har därmed meddelat att deras kommande massiva online-racer, The Crew, inte kommer att göras tillgängligt i förtid för recensenter. Istället siktar de in sig på att leverera det lagom till dess släpp, vilket innebär att Gamereactors betyg dyker upp några dagar efteråt. Du gör självfallet precis som du vill, men vi vill tipsa dig om att inte vara alltför het på gröten. Vänta istället med att köpa spelet tills recensionerna börjat trilla ut på nätet, och säkerställ på så sätt att dina pengar inte kastas på en skräpprodukt.

The Crew släpps till Xbox One, Playstation 4, Xbox 360 och PC den 2 december, och vår recension några dagar senare.

The Crew

Relaterade texter

The CrewScore

The Crew

RECENSION. Skrivet av Johannes Leander

Johannes har den senaste veckan levt sitt liv i Ubisofts upphåsade massiva online-racer. Lyckas det uppfylla den amerikanska drömmen?

7
Ladda ned The Crew gratis nästa vecka

Ladda ned The Crew gratis nästa vecka

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Ubisoft firar 30 år, och i det sammanhanget släpper företaget ett spel gratis, varje månad under resten av året. Vi har redan blivit bortskämda med Prince of Persia: The...



Loading next content