Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Strul under svensk Counter-Strike-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var kvartsfinal i Dreamhacks vinterturnering och laget LDLC körde över Fnatic med en niorundorsledning i Counter-Strike: Global Offensive, när Fnatic fick medvind och tog en seger. Så vad var det hemliga vapnet?

Genom en boost (där en spelare hoppar på en annans huvud) nåddes en del på banan Overpass som gav dem bättre överblick, varpå de slog motståndarlaget med 16-13. Det är inte glasklart huruvida detta är en tillåten strategi, men LDLC lämnade ändå in ett klagomål. Domarna beslutade att det var oschysst spel ("texture transparency and (an) immortal bug") och beordrade att matchen skulle spelas om.

Något som inte behövdes då Fnatic bestämde sig för att hoppa av turneringen och lämna walk over. LDLC gick sedan vidare till semi mot Na'Vi och vann. Därefter vankades Ninjas in Pyjamas i final och det slutade också med seger. Därmed tog de alltså hem hela Dreamhack CS:GO Winter 2014 Championship och ett pris på 700 000 kronor. Stort grattis från oss på Gamereactor.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content