Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Crysis 2 före mars 2011

EA om deras kommande storspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA hade möte för sina investerare igår och tog där tillfället i akt att berätta lite mer om det kommande bokslutsåret (som för EA sträcker sig från 1:a april till 31:a mars 2011). Det inkluderade bland annat när deras kommande spel ska släppas.

Även om det var väldigt vaga besked heter det från EA att spel som Crysis 2, Dead Space 2, EA Sports MMA och Medal of honor ska släppas före mars 2011, vilket alltså kan betyda att något eller några av dem kommer först nästa år.

Andra spel som ska komma under samma tidsrymd är mindre överraskande spel som ett nytt FIFA (där EA poängterar att det är fotbolls-VM i år, vilket möjligen kan betyda extra funktioner), ett nytt Madden (som EA kallar "innovativt", vilket möjligen kan betyda Wand/Natal-support), ett nytt Need for Speed samt en konsolversion av Sims.

Crysis 2

Relaterade texter

Crysis 2Score

Crysis 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Cryteks stekheta uppföljare är en stilstudie i smart designad frihet med underbar grafik. Petter Hegevall har satt betyg...

Crysis 2 Remaster kan vara på gång

Crysis 2 Remaster kan vara på gång

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

För hur skall man annars tolka det som skrevs på Crysis officiella Twitterkonto nyligen? Det finns förstås massor av olika sätt att tolka budskapet på men för oss som är...



Loading next content