Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Volition säljer en tvättäkta Genki Manapult

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du spelat Saints Row: The Third så minns du säkert den nedladdningsbara Genki Manapult? Nu har utvecklaren Volition lagt upp en pickup (1956 års Ford F-100) ombyggd till just detta fordon till salu på Ebay, och det för en god saks skull (alla pengar går till Wings for Life). Auktionen startar på $7500 och som synes på bilden är det en ganska makaber pryl de säljer.

Manapulten skjuter inte iväg människor dock (vilket väl hamnar på minuskontot), men väl t-shirts, och fordonet har använts i marknadsföringssyfte av THQ en gång i tiden. Som bara för att göra saken ännu bättre är vrålåket utrustat med ett kraftfullt ljudsystem även på utsidan så att de medtrafikanter och fotgängare som mot all förmodan missar den som kommer körandes i Genki Mobile istället ska kunna höra den.

Auktionen avslutas på årets luciadag och om du känner att detta inte är något du kan vara utan - så surfa raskt över till Ebay och lägg ett generöst bud. Var beredd på rätt massiv frakt dock, förutsatt att du lyckas övertyga Volition om att skeppa den till Europa.

Saints Row: The Third

Relaterade texter

2
Saints Row: The Third - Gangstas in SpaceScore

Saints Row: The Third - Gangstas in Space

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

När heta utomjordingar hotar vår planets framtid finns det endast ett kriminellt gatugäng som kan rädda oss: Third Street Saints. Mathias har spelat igenom den nya expansionen till Saints Row: The Third



Loading next content