Svenska
Gamereactor
nyheter
Yakuza 3

Specialutgåvan av Yakuza 3

Se vad lyxpaketet innehåller

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Yakuza 3 släpps den 12 mars kommer de med lite extra pengar på fickan att kunna införskaffa en "Premium Edition" av spelet. Innehållet i fetingboxen har nu avslöjats av Sega.

Först och främst ingår fyra nedladdningsbara paket: "Battle for Survival" där du som Kazuma får slåss mot spelets alla bossar, "All Star Tournament" samt "All Star Tag Tournament" (turnering för sju karaktärer respektive sju lag) och "Haruka's Request", en serie utmaningar och minispel genom hela spelvärlden.

Challenge Pack låter dig spela biljard, bowling, dart och golf med dina vänner och paketet innehåller också alternativa dräkter för Kazuma, Haruka och Rikiya. Även förhandsbokarna får Challenge Pack.

En CD med musik från spelet ingår och en "Who's Who"-guide där du får information om alla karaktärer och hur de förhåller sig till varandra.

Yakuza 3

Relaterade texter

Yakuza 3Score

Yakuza 3

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Mikael Sundberg har levt loppan som hårdkokt übergangster i Segas Shenmue-liknande äventyr Yakuza 3. Här är hans rapport om livet som mafioso inom den japanska yakuzan...

4
Nya screenshots från Yakuza 3-remastern

Nya screenshots från Yakuza 3-remastern

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som du säkerligen redan vet, trogen Gamereactor-läsare som du är, så jobbar Sega för tillfället på remasters av Yakuza 3, Yakuza 4 och Yakuza 5 för att putsa till dem...



Loading next content