Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Bethesda talar Fallout: New Vegas

"Hundratals timmar för att utforska allt"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fallout: New Vegas kommer att bli en kraftigt annorlunda upplevelse än Fallout 3, och nu har Bethesdas Pete Hines beskrivit spelet för USA Today. Förutom små hintar kommer vi inte att uppleva något kopplat till händelserna i det förra spelet. Det ser även ut att bli mycket att göra, vilket vi förstås uppskattar:

"It's a massive game world that will take you hundreds of hours to explore every nook and cranny. There are casinos, and you can go down onto the Strip. It will have a very different feel from that standpoint," berättar Pete Hines.

I Fallout: New Vegas spelar vi som en kurir som efter att ha blivit rånad måste ta reda på vad som stulits och vad som hänt en. Fallout: New Vegas släpps till PC, Playstation 3 och Xbox 360 till hösten.

Fallout: New Vegas

Relaterade texter

1
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Kuriren i Fallout: New Vegas har en sista resa att bege sig ut på och denna gång finner han en person som är nära kopplat till hans egna öde. Vad är det som gömmer sig i The Divide egentligen?

3
Nu kan du spela Fallout New California

Nu kan du spela Fallout New California

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Det finns ett flertal ultraambitiösa mod som i detta nu håller på att utvecklas för olika Fallout-spel. Bortsett från Fallout Cascadia och Fallout Miami (som båda bygger...



Loading next content