Svenska
Gamereactor
nyheter
Evolve

Mer information om den Xbox One-exklusiva Evolve-betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett par månader sedan drog Turtle Rock Studios igång en alpha-version av Evolve, deras kommande actionfest med fokus på asymmetrisk multiplayer - men i januari är det dags för beta-versionen. Den är exklusiv till Xbox One och alla som har ett Xbox Live Guld-medlemskap kommer kunna ladda hem betan och spela.

Det hela börjar den 15 januari. Alla tolv av de kartor som spelet kommer skeppas med kommer ingå i betan. De två första monstren, Goliath och Kraken, kommer vara spelbara tillsammans med de åtta första jägarna (Markov, Maggie, Val, Hank, Hyde, Griffin, Lazarus, och Bucket). Till en början kommer spelläget "Hunt" finnas till hands men den 17 januari kommer läget "Evacuation" göras tillgängligt. Det beskrivs som en icke-linjär kampanj där samtliga av spelets olika lägen blandas ihop till ett större. Alla monster och karaktärer som du låser upp i betan kommer att låsas upp för dig i fullspelet sedan när det släpps, dessutom.

Playstation 4-ägare kommer inte få tillgång till samma beta-version utan kommer bli inbjudna till att spela vad Turtle Rock kallar ett "tekniskt test" som startar den 16 januari, förutsatt att man spelade alphan som ägde rum för ett par månader sedan. "Evacuation"-läget kommer inte finnas att spela och upplåsningar kommer inte att föras över.

Det samma gäller för PC-spelare som tog del av Evolve-alphan eller äger antingen Left 4 Dead eller Bioshock Infinite på Steam.

Både betan och det tekniska testet kommer fortlöpa till den 19 januari.

Tack till VG247.

Evolve

Relaterade texter

1
Se Evolve Stage 2 i rörelse

Se Evolve Stage 2 i rörelse

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Förra årets 4vs1-onlinespel Evolve fick inte den levnadstid som utvecklaren Turtle Rock och utgivaren 2K hade förväntat sig och i ett försök att blåsa nytt liv i shootern...



Loading next content