Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Ingen delad skärm för fyra spelare i Halo 5: Guardians

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att spela Halo på delad skärm har alltid varit en favorit för Xbox-ägare världen över när kompisarna kommer på besök. Tyvärr har möjligheten för delad skärm i spel rent generellt blivit ovanligare med åren då online har tagit över multiplayer-världen. Halo 5: Guardians kommer fortfarande gå att spela på delad skärm när det släpps nästa år, men bara för två spelare snarare än fyra.

Denna informationen kommer från 343:s Josh Holmes via Twitter. Ett fan ställde frågan om det kommer gå att spela på delad skärm i Halo 5: Guardians-betan som drar igång den 29 november varpå han svarade att det tyvärr inte kommer gå. När den oundvikliga följdfrågan om huruvida det kommer finnas stöd för delad skärm i slutprodukten eller inte sa Holmes såhär:

"We'll have local split screen for 2 players in final."

Visserligen har bilduppdateringen tagit enormt med stryk i delad skärm för fyra spelare i alla år men det är lite tråkigt att möjligheten inte kommer finnas alls i Halo 5: Guardians.

Vad säger ni, är detta en deal breaker eller är delad skärm passé?

Halo 5: Guardians

Relaterade texter

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

R E W I N D ! Sex år efter premiären av Halo 5: Guardians backar vi bandet och ändrar betyget på den kanske svagaste delen i Bungies ultrapopulära spelserie...

Top 10: Halo-vapen

Top 10: Halo-vapen

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Det finns så otroligt, otroligt många riktigt välgjorda vapen i Bungies numer anrika actionserie. Hegevall har korat sina tio favoriter...



Loading next content