Svenska
Gamereactor
nyheter
Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2

Uppföljaren släpps redan till hösten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Atari (Namco Bandai Partners) har idag avslöjat att Eden Studios arbetat ett bra tag på uppföljaren till Test Drive Unlimited. Den första nyheten som Ataris pressrelease förtäljer är att Test Drive Unlimited 2 inte kommer att vara Xbox 360-exklusivt som sin föregångare utan kommer även att släppas till PC och Playstation 3.

Givetvis kommer nyckelordet i den racing som TDU 2 kommer att innehålla att vara "frihet" och med mantrat "Always Live" hoppas Atari och Eden kunna locka till sig spelare som tröttnat på snitslade banor och begränsade möjligheter inom racinggenren.

Atari utlovar större möjligheter att förändra utseendet på sin avatar samt köpa fler hus och allmänna tillhörigheter. Man kommer även att kunna gå med i diverse racing-klubbar i Test Drive Unlimited 2 och bilutbudet kommer (givetvis) att vara större.

Gamereactor har precis kommit hem från ett exklusivt besök hemma hos Eden och vet massor om Test Drive Unlimited 2 som vi dessvärre inte får avslöja här på siten... inte än i alla fall. Istället har vi proppat vårt mars-nummer fullt med smaskig fakta om Ataris stekheta uppföljare.

Test Drive Unlimited 2
Test Drive Unlimited 2Test Drive Unlimited 2

Relaterade texter

Test Drive Unlimited 2Score

Test Drive Unlimited 2

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Eden Games och Atari blandar racing i en öppen spelvärld med The Sims. Chrille har spelat Test Drive Unlimited 2!

Vinn Test Drive Unlimited 2

Vinn Test Drive Unlimited 2

NYHET. Skrivet av Redaktionen

Ta chansen, tävla med Gamereactor och Atari - vinn ett exemplar av Ataris hett efterlängtade uppföljare till onlineracingspelet Test Drive Unlimited...



Loading next content