Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Singleplayer-DLC till Grand Theft Auto V lever än

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigt nästa år är det tänkt att Rockstar ska släppa den hett efterlängtade Heist-expansionen till Grand Theft Auto V. Tusentals spelare har väntat i över ett års tid på att få råna affärer tillsammans med sina nära och kära. Vi vet dock att Rockstar har någonting ännu större planerat framöver: Material som utökar spelets singleplayer-komponent. Det är förståeligt att vi inte hört något om detta på länge eftersom Heist-uppdragen drabbats av förseningar, men nu har vi äntligen något att gå på.

Shawn Fonteno, mannen som lånat ut sin röst till karaktären Franklin, menar nämligen att han för tillfället jobbar med en ny expansion till Grand Theft Auto V. Han säger även att projektet är det första på sin lista som kommer att bli klart. Det verkar alltså som att Rockstar gör framsteg även på denna front, och förhoppningsvis kommer vi få höra mer om denna singleplayer-expansion så snart Heist-uppdragen släppts.

Grand Theft Auto V
Räkna med att återse Franklin inom kort. Vad mer vill du se i singleplayer-expansionen?

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content