Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

Mer innehåll till Mass Effect 2

En nämnd och en hemlig...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Oj, nu börjar det lossna för Bioware med nedladdningsbart material till Mass Effect 2!

Till att börja med har den beryktade Kasumi äntligen blivit bekräftad och kommer att dyka upp i uppdraget Kasumi's stolen memory. Kasumi har varit en snackis ända sedan spelare märkte att hennes röstfiler fanns gömda i PC-versionen av Mass Effect 2.

Kasumi är lite åt lönnmördarhållet, och kommer att kunna rekryteras precis som du gjorde när du först träffade Zaeed. Hennes lojalitetsuppdrag består av en uppgörelse med en konsthandlare, och förutom Kasumis lojalitet kommer du att få en SMG kallad Locust samt hennes spännande flash bang-granater som extra färdighet. 6 april kommer Kasumi's stolen memory att finnas tillgängligt. Dess pris kommer att meddelas senare.

Som om inte det vore nog har Christina Norman, förste gameplay-designer för Mass Effect 2, släppt lite av en mystisk nyhet på sin Twitter-sida.

På sin Twitter berättar hon att hon spelat ett nedladdningsbart material i form av ett uppdrag till Mass Effect 2 som kommer göra alla som spelar som den kvinnliga befälhavare Shepard "mycket, mycket glada".

Vad det rör sig om vet vi dessvärre inte, men ryktesmaskinen har kommit igång och den hetaste idén just nu verkar vara ett botemedel åt Thane. Eftersom manliga TV-spelare kan välja att spela som Femshep, tror jag inte på ett Thane-äventyr.

Om alla fans har gissat rätt får vi veta, tids nog...

Mass Effect 2

Relaterade texter

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard fortsätter sin kamp för galaxens överlevnad i Biowares fjärde och sista expansion till Mass Effect 2. Vi har recenserat Arrival och är mycket nöjda

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard gör entré till Playstation 3 i en makalös sci-fi-saga du aldrig kommer att vilja glömma...

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Detta har varit en spännande vecka för fans av EA:s Mass Effect-serie, inte minst för att vi äntligen fick ett bekräftat släppdatum (den 23 mars) för det kommande Mass...



Loading next content