Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Bad Company 2

Tävla för oss i Bad Company 2!

Vi behöver ett Gamereactor-lag!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vill du representera Gamereactor i svenska mästerskapet i Battlefield: Bad Company 2? Lust att sätta ihop ett fyrmannalag som spöar skiten ur andra tidningar, communities och Dice själva? Klart du vill!

Vi behöver en ansökan från fyra personer som kan spela tillsammans i ett lag. OBS: Ni måste ha möjlighet att ta er till Stockholm och Dice själva.

När? - Fredagen den 16 april, klockan 13.00 - 18.00 (uppsamling vid Dice-receptionen klockan 12.30).

Vad? - Svenska mästerskapen i Battlefield: Bad Company 2 på Xbox 360 för svenska spelsidor och communities (åldersgränsen är 16 år).

Hur? - Turneringsspel i Squad Death Match. Totalt åtta lag med fyra personer i varje. Vinnarna av hela turneringen kommer att få extra trevliga priser. Alla deltagare vinner en goodiebag med en massa smått, gott och åtråvärt.

Maila ansökan till [email protected], med namn på alla fyra lagmedlemmar. Skriv en kort, kaxig, klurig motivering till varför just ert lag är det bästa.

Vi tar mot ansökningar fram till den 9 april. Mer information ges senare till laget som till slut får representera Gamereactor. Vilka det blir bestämmer redaktionen.

Battlefield: Bad Company 2

Relaterade texter



Loading next content