Svenska
Gamereactor
nyheter
Breach (2011)

Försökte stjäla Breach på mässa

Laddade ned alpha-version till sin laptop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelbloggen Joystiq rapporterar att 20-åriga Justin D. May som försökte stjäla spelet Breach under PAX-mässan genom att fräckt ladda ned spelet till sin laptop. David Tractenberg som jobbar med PR för Atomic Games berättar att May hade lyckats ladda ned runt 14 megabyte av totalt 2 gigabyte.

Alla hans tillhörigheter, moddade konsoler och liknande konfiskerades och han polisanmäldes. Mot en $200 borgen gick han fri med order om att inställa sig hos rätten dagen därpå. Något som han inte gjorde.

Värdet på Mays brott uppskattas till ungefär $6 miljoner och kan ge fängelse i fem år, och att inte inställa sig i tid hos rätten är också värt ungefär fem års inlåsning. Något som sammantaget betyder att May förmodligen har ett antal trista år framför sig.

Breach (2011)
20-åriga Justin D. May kan komma att spendera det närmsta decenniet bakom lås och bom.
Breach (2011)Breach (2011)
Breach är ett nedladdningsbart spel till PC och Xbox 360 utvecklat av Atomic Games. De är tidigare mest kända för Six Days in Fallujah, vilket skulle ges ut av Konami som dock bangade i sista stund. Breach använder samma grafikmotor och allt man ser i byggnadsväg kommer vara förstörbart.

Relaterade texter

BreachScore

Breach

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Atomic Games ger oss en budgetvariant av en förstapersonsskjutare där vi ska mörda oss glada online. Nåt att hänga i krigsgranen?



Loading next content