Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Rock Band 3 kräver Natal

Microsoft skaffar exklusiv deal

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Är du också leds på att ha vardagsrummet översvämmat av plastinstrument och på att ändå tvingas köpa nya kontinuerligt för att kunna rocka? Då lär du glädjas åt att Microsoft skaffat en exklusiv deal till Xbox 360 beträffande Rock Band 3.

Xbox 360-versionen (övriga versioner berörs dock inte) kommer nämligen inte att stödja några plastinstrument alls, utan ska istället spelas med Natal. Det blir alltså luftgitarr, lufttrummor (vågar vi även hoppas på en luftsynth?) samt såklart sång i tomma luften vilket snappas upp av Natal-mikrofonen.

Microsoft säger att Natal-tekniken är så bra att det inte kommer bli några problem att ta ilsnabba ackord eller vara med i de rappaste trumpartierna, vilket betyder att ordet luftgitarr kommer få en helt ny innebörd.

Rock Band 3
Framtidens instrument för musikspel, enligt Microsoft.

Relaterade texter

Rock Band 3Score

Rock Band 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Harmonix för musikspelsgenren till nästa nivå med 102-knappade instrument. Plastmusikprinsen Elfving recenserar...

6
Projekt Xbox 360: Rock Band

Projekt Xbox 360: Rock Band

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Chefredaktör Hegevall har bestämt sig för att bredda Projekt X360 för att även inkludera musikspel, och har börjat köpa på sig elva år gamla plastinstrument, igen...

3
Nya låtar släppta till Rock Band

Nya låtar släppta till Rock Band

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var nästan två år sedan Harmonix deklarerade att det var slut med ny nedladdningsbar musik till deras Rock Band-serie. Ett löfte de sedan dess hållit. Tills nu, det...



Loading next content