Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 i april 2011

Feta mechs, nya vapen och värre Locust

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Igår skulle Epic-profilen Cliff Bleszinski ha varit med på Jimmy Fallons talkshow och snackat om Gears of War 3. Så blev det dock inte och istället dyker han upp den 12:e. Det ryktades tidigare om att det han skulle visa var Gears of War 3, vilket nu visat sig stämma sedan en flik i Xbox 360-menyns dashboard visat en bild med Gears of War 3-logon, samt beskedet att det ska komma i april nästa år.

Brittiska Edge har kommit över lite mer information och berättar om banor under vatten sedan staden Jacinto sjunkit ner i ett enorm hål i föregångaren, bomber som gräver ned sig under marken för att slå ut fiender som sitter bakom hinder och Locusts med mängder av tentakler som kan leta sig in även till din relativa trygghet bakom skydd.

Dessutom kommer det finnas mechs man kommer få hoppa in i för att sprida riktigt vansinnig förstörelse omkring sig. Alla dessa nya inslag kommer dessutom att finnas tillgängliga i multiplayer.

Ännu är Gears of War 3 inte officiellt utannonserat med tillhörande pressrelease, men genom vad som förmodligen var ett för tidigt misstag vet nu alltså att det faktiskt är på väg. Förmodligen återigen både "Bigger, better and more badass" som Cliff Bleszinski beskev Gears of War 2 en gång i tiden.

Gears of War 3
Bild tagen av användaren Timan på forumet Neogaf från den amerikanska versionen av Xbox Live. Förmodligen har bilden visats av misstag och går enligt uppgift inte att klicka på.
Gears of War 3

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content