Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Hardline

Så stor blir Battlefield: Hardline-betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Beta-versionen för Visceral Games kommande Battlefield: Hardline är på väg och vi vet att det är den 3 februari som gäller. Nu vet vi också ungefär hur stor själva filen du kommer behöva ladda ner blir för de olika formaten, tack vare ett frågeformulär på Battlefield.com.

Till PC, Playstation 4 och Xbox One kommer filen hamna på mellan 10 till 11 gigabyte medan den till Playstation 3 och Xbox 360 kommer ligga på under 4 gigabyte.

På PC kommer du via Origin kunna ladda ner filen i förväg på måndag, den 2 februari klockan 19:00. EA har ännu inte avslöjat om det kommer gå att göra detta för konsolversionerna så vi utgår från att du helt enkelt kommer få vänta tills den 3 februari när det hela börjar.

Battlefield: Hardline

Relaterade texter

Battlefield: HardlineScore

Battlefield: Hardline

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Studion bakom Dead Space har förvandlat Dice helsvenska multiplayerkrig till en intensiv snut-thriller proppad av personlighet

6
Battlefield: Hardline-expansion nästa månad

Battlefield: Hardline-expansion nästa månad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Battlefield: Hardline blev inte riktigt den succé EA hoppats på när de introducerade denna spinoff i Battlefield-serien. Däremot fortsätter de supporta spelet på bästa...



Loading next content