Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: Reach

Nytt om Halo: Reach multiplayer

Det här kan du vänta dig i betan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bungie har gett spelsidan 1up en intervju angående Halo: Reach multiplayer och vad vi kan vänta oss från betan. Förutom att man berättade massor av nya spännande detaljer, visades även några nya bilder. Här är en kort genomgång av spelsätten du hittar i betan.

Headhunter: Ett spelsätt liknande Oddball där spelare tappar dödskallar när de dör. Målet är att plocka upp så många dödskallar du kan och returnera dem till ett angivet ställe. Man kan bära flera skallar på en gång, men dör man kan andra självfallet roffa åt sig alla du hade hittat, så det kan vara säkrast att lämna ifrån sig dem ofta. Headhunter kan spelas både som lagspel och alla mot alla.

Stockpile: Bungie beskriver Stockpile som Capture the Flag möter Territories. Fyra flaggor spawnar slumpmässigt på en karta. Sedan gäller det för två lag att föra flaggorna till sin bas. Man får dock inte poäng för flaggorna direkt, istället rullar en timer ställd på tio minuter och varje minut kollar spelet hur många flaggor som finns i egen zon och poäng delas ut. Därmed blir spelet galet mycket intensivare mot slutsekundrarna av varje minut.

Generator Defense: Ett uppdragsbaserat spelsätt där tre Spartan-soldater ställs mot sin kanske mest fruktade fiende, Elites. Tre spelare är Spartan-krigare och tre Elites. Det gäller för sistnämnda att kriga sig in i Spartan-soldaterna gömställe och förstöra reaktorer. Sedan är det lagbyte. Man spelar alltid två rundor om fem minuter vardera.

Invasion: Den enda banan i betan som innehåller fordon, och Bungie beskriver spelsättet som "It's a vehicle-full frenzy!". Man spelar sex mot sex och har enorma landområden till sitt förfogande. Mer vill Bungie inte berätta just nu.

Halo: Reach
Halo: Reach
Bilderna är från spelsidan 1up.

Relaterade texter

Halo: Reach RemasteredScore

Halo: Reach Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

343 har putsat upp Bungies nio år gamla actiondänga och släppt det till PC. Chefredaktör Hegevall har delat ut betyg efter en helg på Reach...

Halo: ReachScore

Halo: Reach

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så var det äntligen dags, Bungie tar farväl av Halo-serien med det största och mäktigaste spelet hittills. Gamereactor har hårdtestat och är redo att berätta om de avslutar serien med flaggan i topp...

0
GRTV spelar Halo: Reach Remastered till PC

GRTV spelar Halo: Reach Remastered till PC

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

I den nya nyversionen av Bungies mörkaste Halo-äventyr har allt blivit bättre, förutom ljudet då som både hostar och hackar och inte alls låter lika mörkt och mustigt som...



Loading next content