Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Ny info om Gears of War 3

Skydda tomater med Marcus Fenix

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Brittiska CVG rapporterar att en rysk speltidning innehåller massor av ny info om kommande Gears of War 3. Bland annat står det att Marcus Fenix numera bor på flygfarkosten Raven's Nest sedan den sista staden sänkts ner i marken. De sista människorna bor annars som nomader ute i ödemarken och slåss för sin överlevnad.

Det gör dock även Locust sedan den nya fienden Lambent gjort livet surt för dem. Lambent kan slåss mot flera fiender på en gång och har den otrevliga egenskapen att explodera när de börjar få ont om liv. Lambent är för övrigt den huvudsakliga fienden i Gears of War 3.

Marcus Fenix farsa visar sig även vara vid liv, enligt den ryska speltidningen, och har en idé för hur han ska kunna rädda mänskligheten. Bristen på mat är för övrigt så stor att ett av spelets uppdrag ska gå ut på att försvara tomater som är bland den sista födan som finns tillgängligt på det före detta paradiset Sera.

Tidningen skriver även att den nya dubbelpipiga hagelbrakaren är brutalt stark, men kan bara ta två skott och tar dessutom lång tid att ladda om. Nu finns även eldgranater, och de kan kombineras med exempelvis den explosiva för att sprida elden över ett större område.

Tar man en "Meat Shield" kommer man denna gång att kunna pula fast en granat på kroppen och slunga den tillbaka mot fienderna med ettt riktigt splatter och många döda som resultat.

Dessutom kommer alla vapen ha egna unika brutala avrättningar. Du kan exempelvis kapa strupar med bajonetten med Pendulum Lancer, bryta nackar med hagelbrakaren, krossar skallar med Mortar-kanonen och sätta eld på folk innifrån (aj!) med eldkastaren.

Grafikmotorn är också mer flexibel denna gång. Cliff Bleszinski säger att han i värsta fall är beredd att offra bilduppdatering för fetare grafik och omgivningarna kommer vara dynamiska så man ska kunna rasera banorna med rejält övervåld. Dessutom finns vind på banorna med massor av partiklar som virvlar omkring.

Gears of War 3
Bild från den ryska speltidningens artikel om Gears of War 3.

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content