Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops-info

Co-op för upp till fyra spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Amerikanska dagstidningen USA Today har fått en lite närmare titt på kommande Call of Duty: Black Ops. Tydligen ska upp till fyra personer kunna spela tillsammans, och tidningen fick prova banan "WMD" som utspelas i de ryska Uralbergen 1968.

På banan ska man via radiolänk guida fyra Black Ops-soldater förbi en rysk konvoj. När det är avklarat skiftas fokus till marken och man får spela som de fyra krigarna själv för att infiltrera en rysk byggnad.

Ett av de nya vapen man får se är ett kraftigt modifierat armborst som skoningslöst och framför allt ljudlöst slår ut motståndarna. I bästa Rambo-anda kan spetsarna bytas ut mot explosiva sådana om man önskar lite mer förstörelse och mindre diskretion.

Ett rejält råröj senare avslutas banan sedan med att de fyra krigarna kastar sig ut från en enorm klippa för att fly platsen. Vi räknar med att få se mer Call of Duty på E3 om ganska precis en månad.

Call of Duty: Black Ops

Relaterade texter

Call of Duty: Black Ops - EscalationScore

Call of Duty: Black Ops - Escalation

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Nya kartor till Call of Duty: Black Ops har anlänt och Elfving var den som snodde åt sig DLC-paketet först. Här är recensionen av Escalation, där George Romero jagar dig med en spotlight...



Loading next content