Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield: Bad Company 2

Co-op för fyra i Bad Company 2

Dice lanserar spelsättet Onslaught

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA och svenska Dice lät idag meddela att man inom kort kommer lansera nya spelläget "Onslaught" till Battlefield: Bad Company 2. Tanken är att man ska vara fyra i ett lag och tillsammans slåss mot datorkontrollerade fiender, i vad som åtmnstone på pappret låter som ett Horde-inspirerat (Gears of War 2) spelläge.

Saxat från pressreleasen: "Battlefield: Bad Company 2:s Onslaught-läge kan spelas av upp till fyra spelare samtidigt på fyra olika multiplayer-kartor - Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes och Nelson Bay. Kartorna är designade med ny ljussättning, tid på dagen, ytterligare fordon och andra effekter.

Varje karta har dessutom ett dedikerat gameplay-fokus som kräver olika nivåer av teamwork för att kunna klara uppdragen under de våldsamma anfallen från AI-fienderna. Fordonsstriderna kommer att vara i centrum på Atacama Desert, medan Nelson Bay fokuserar helt på infanteriattacker. Spelarna kan tävla i trupp och hålla koll på de individuella prestationerna via dedikerade leaderboards för spelläget."

Battlefield: Bad Company 2

Relaterade texter



Loading next content