Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable Legends

Fable Legends är en gratistitel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har länge varit tyst om det kommande Fable Legends (utöver att det även ska släppas till PC), en multiplayertitel för fem personer där en spelar ondsint härskare som via smartphone/tablet ska göra livet surt för fyra hjältar. Alltså fyra mot en, precis som i Evolve.

Nu låter Lionhead och Microsoft meddela att det kommer att släppas som ett gratisspel på liknande premisser som Killer Instinct. Det vill säga att det kommer vara helt gratis att spela, inte ha några saker man måste köpa, inte några fördelar man kan skaffa sig, ingen bonusutrustning och liknande - utan ha hjältar som kontinuerligt byts ut varannan vecka.

Det kommer att finnas fyra att välja bland, men de roterar och ersätts hela tiden av nya förmågor. Vill du, så kan du alltså vänta på att din hjälte du levlat upp ska komma tillbaka (med alla erfarenhetspoäng och utrustning) så du kan fortsätta spela - och däremellan spela med andra.

För den som önskar går det dock att köpa loss sina favoritfigurer så man kan spela med dem jämt. Det kommer även gå att köpa loss figurer med spelets egen valuta som du låst upp genom att spela flitigt samt med riktiga pengar. Även kosmetiska saker kommer att finnas till salu för den som vill personifiera sina hjältar (allt detta gäller även skurken).

En story med nya uppdrag och scenarion utlovas med någon månads mellanrum för att Fable Legends hela tiden ska vara varierat, liksom även andra uppdateringar. Inte heller dessa kommer att kosta något.

Fable Legends

Relaterade texter

Idag slår Lionhead Studios igen för gott

Idag slår Lionhead Studios igen för gott

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ingen köpare eller möjlighet att finansiera Lionhead Studios hittades och idag stänger de därför ned, för gott. Därmed är det nu slutet på en 20 år lång era som startade...



Loading next content