Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat X

Tre helt nya Mortal Kombat X-kämpar bekräftade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med singleplayer och story brukar vara ett rätt tragiskt kapitel med ofantligt krystade historier om hur samma tjugotal bråkstakar träffas vart och vartannat år för att slå varandra på käften. Senaste Mortal Kombat utgjorde dock ett trevligt undantag och var så bra att det faktiskt kändes meningsfullt att spela igen.

Netherrealm Studios vill fortsätta vara marknadsledande på området med uppföljaren och som bevis på det här de nu släppt den första trailern från just storyn i Mortal Kombat X. Utöver att bekanta oss med det lovande spelläget så passar de även på att presentera tre helt nya figurer. Dessa är Jacqui Briggs (dotter till Jax), Takashi Takeda (son till Kenshi) och Kung Jin (ättling till Kung Lao).

Mortal Kombat X släpps till PC, Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och Xbox One den 14 april. Trailern med allt detta hittar du här nedan.

HQ
Mortal Kombat X

Relaterade texter

Mortal Kombat XScore

Mortal Kombat X

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har knäckt ryggrader, slitit ut tarmpaket och krossat hjärnor i drivor i Mortal Kombat X...

7
Nu lanseras Mortal Kombat-öl

Nu lanseras Mortal Kombat-öl

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Mortal Kombat-veteranerna Sub-Zero, Scorpion och Raiden kommer snart att tryckas på etiketter och klistras fast på alkoholhaltiga drycker. Det är Poulsbo, Washington's...



Loading next content