Svenska
Gamereactor
nyheter
The Crew

GR Live presenterar: The Crew Trials

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dagens sändning av Gamereactor Live sätter som brukligt igång 16:00, men skiljer sig lite från hur det brukar vara. Den markerar nämligen starten för en ny tävling vi valt att kalla The Crew: GR Trials där vi varannan vecka kommer erbjuda finfina priser du kan vinna genom att tävla i Ubisofts onlineracingspel.

I dagens sändning får du en genomgång om de fyra utmaningarna vi har planerat, hur du deltar och vad du kan vinna genom att vara topp 3 i respektive utmaning när vi summerar resultaten.

Bland priserna hittar vi bland annat:

• Ett gratis spel från Webhallen

• Season Pass till The Crew (PC, Xbox One eller PS4).

• 50% rabatt på ett Uplay-spel

Dessutom har vi ett extra fint pris till en ensam vinnare som ror hem en påkostad Thrustmaster-ratt (Thrustmaster TX Racing Wheel 458 om du har Xbox One, alternativt Thrustmaster T300RS till PS3, PS4 och PC).

Läs mer på vår Gamepedia-sida om The Crew, och som vanligt sänder vi på våra våra livesidor. Vi hoppas vi ses klockan 16:00 idag!

The Crew

Relaterade texter

The CrewScore

The Crew

RECENSION. Skrivet av Johannes Leander

Johannes har den senaste veckan levt sitt liv i Ubisofts upphåsade massiva online-racer. Lyckas det uppfylla den amerikanska drömmen?

7
Ladda ned The Crew gratis nästa vecka

Ladda ned The Crew gratis nästa vecka

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Ubisoft firar 30 år, och i det sammanhanget släpper företaget ett spel gratis, varje månad under resten av året. Vi har redan blivit bortskämda med Prince of Persia: The...



Loading next content