Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Street Fighter IV

Mästaren i Super Street Fighter IV

Du kan få möta Daigo online

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Daigo Umehara är en av världens bästa Street Fighter-spelare, ofta ansedd som just den absolut bäste. Även om han har vunnit turneringar till höger och vänster är han mest berömd för sin ofattbara comeback i semifinalen av Evo'04, där han lyckades parera hela Chun-Lis superattack och sedan vända matchen.

Super Street Fighter IV finns inte i arkadhallarna där Daigo normalt håller till och många hade oroat sig för att en av de bästa spelarna i världen skulle ledsna och hoppa av. Men nu kan vi sluta oroa oss. Han har inte någon egen konsol men spelar hos en kompis, och gör så under gamertagen "gameinn" respektive Playstation ID:n "gameinn-ps". Båda ligger förstås högt på topplistorna. Men eftersom det inte är hans egna användare har han bett folk att inte skicka meddelanden eller lägga till honom i kompislistan.

I Super spelar Daigo med Ryu, som anses vara en av de bättre figurerna, och Guile, som hittills har ansetts betydligt sämre. Men uppenbarligen finns det något där.

Nu är ju chansen att du får möta honom nästan bokstavligen en på miljonen. Men skulle du bli grundligt förnedrad av "gameinn" i en internationell match så vet du nu varför, och kan sträcka på dig.

Och Capcom, det kanske är dags att ni slänger in lite sponsring så killen åtminstone får en egen konsol att köra på?

Super Street Fighter IV

Relaterade texter

Super Street Fighter IVScore

Super Street Fighter IV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Ett av fjolårets allra bästa spel har piffats upp, finslipats, försetts med ännu mer innehåll och fått bättre online-stöd...



Loading next content