Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Spela World of Warcraft utan månadsavgift

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har kommit på en lite annorlunda idé för hur prenumerationer ska kunna betalas i World of Warcraft, detta genom att lägga till Tokens som kan förlänga din prenumeration med 30 dagar. Om du använder en Token var 30:e dag kommer du därmed alltså kunna spela gratis, vilket dock inte är så lätt som man kan tro.

En ny affär kommer läggas till i World of Warcraft där du kan köpa dessa Tokens för riktiga pengar. Tanken är att du sedan ska ta med din Token till auktionshuset för att låta spelare bjuda på dem med spelets egen guldvaluta. När auktionen avslutats kommer denna Token att knytas till vinnaren och kan därefter aldrig byta ägare igen.

Tanken är att spelare som har ont om pengar i spelet ska kunna skaffa sig en slant på detta vis. På så sätt kan spelare som badar i guld dela med sig genom att köpa Tokens med riktiga pengar. Priserna på dessa Tokens kommer för övrigt sättas av efterfrågan så spelarna skälva kan inte diktera hur mycket de vill ha, utan det kan bli både mer och mindre.

När dessa Tokens kommer tas i bruk är ännu inte spikat, men vill du läsa mer ingående om det rekommenderar vi officiella hemsidan.

World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content