Svenska
Gamereactor
nyheter

Gamereactor Academy idag: Unity-presentation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I dagens Gamereactor Academy-lektion träffar vi Unity-evangelisten Andy Touch. Han kommer ge oss en introduktion till just Unity, det populära utvecklingsverktyget som inkluderar både miljö och motor. Videon kommer ge Academy-prenumeranter både tips och insikter i hur man använder Unity som utvecklingsverktyg.

Andy Touch jobbar på att sprida Unity och har det så kallade EMEA-området som upptagning, där han fokuserar på att sprida kunskap till både befintliga och framtida användare. Tack vare att det är så lätt att använda, har multiformatskapacitet och växer i popularitet - hoppas Andy att fler ska välja Unity i framtiden.

Nyckelfunktioner Adam kommer gå igenom är:

- The Editor
- Lighting
- Scripts
- How to create community around your game
- Analytics

Showen kommer visas 19:00 idag för alla Academy-prenumeranter.

Gamereactor Academy idag: Unity-presentation

Allt du behöver göra för att ta del av denna lektion (plus sådana som redan varit samt kommande) är att anmäla dig till Gamereactor Academy.

Gamereactor Academy erbjuder en serier videos som på ett pedagogiskt sätt ger dig kunskap om spelutveckling, inspiration och utbildning samt ger en bra grund för hur du ska kunna gå vidare med att själv en dag bli spelutvecklare. Det vankas både praktik och avslappnade diskussioner i ämnet.

Gilla Gamereactor Academys Facebook-sida för automatiska uppdateringar och information.



Loading next content