Svenska
Gamereactor
nyheter
Kinect Joy Ride

Joyride lanseras till Natal?

Rykten om gratisspelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På förra årets E3-mässa visade Microsoft upp BigParks avatarbaserade racingspel Joyride. Då handlade det om ett spel som skulle vara gratis att ladda ned och att det skulle konstant byggas ut med nedladdningsbart material. Dock har vi inte hört något om Joyride sedan dess och spelet har nu även försvunnit från Xbox.com.

Spelsiten CVG har dock fått höra från en icke namngiven person, högt uppsatt inom försäljningsledet att Joyride kommer att bli ett lanseringsspel till Natal när det lanseras till vintern. Källan säger att spelbarheten har helt och hållet anpassats för Natal och att Joyride numera inte är ett gratisspel utan antagligen kommer det istället säljas som ett vanligt spel ute i affärerna.

Microsoft själva säger inte mycket annat än att de kommer att släppa spelet i år och att BigPark fortfarande är utvecklaren, antagligen kommer vi att få veta mer på E3-mässan som sparkar igång under nästa vecka.

Kinect Joy RideKinect Joy RideKinect Joy RideKinect Joy Ride
Kinect Joy RideKinect Joy RideKinect Joy RideKinect Joy Ride
Kinect Joy RideKinect Joy RideKinect Joy RideKinect Joy Ride

Relaterade texter

Kinect Joy RideScore

Kinect Joy Ride

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

I det första racingspelet till Kinect får vi styra genom att vrida på låtsasrattar i luften. Elfving har boostat sig genom färgglada banor men svurit över den tramsiga spelkontrollen...



Loading next content