Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Faction: Armageddon

Red Faction: Armageddon

Förstörelse på planeten Mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förstörelse i spel är alltid underhållande och förra årets Red Faction: Guerrilla var inget undantag. Det belönades nästan med full pott i vår recension och utvecklaren Volition visade att de kan det där med att göra det roligt att svinga släggor i byggnader. Nästa spel i serien som går under namnet Red Faction: Armageddon kommer förhoppningsvis hålla den traditionen vid liv. I nuläget har vi däremot inte alltför många detaljer då spelet precis utannonserats.

Vi vet att spelet till stora delar utspela sig i underjorden på planeten Mars eftersom den konstgjorda atmosfären förstörts och därmed bringat kaos till ytan. Hur det ser ut där nere under marken, där man ska springa runt och rädda människor som tagits till fånga av utomjordingar, kan ni se på bilderna nedan. Sedan blir det även lite action för flera spelare när upp till fyra spelare ska besegra våg efter våg av fiender likt det omtyckta "horde" från Gears of War 2. Red Faction: Armageddon är tänkt att släppas till PC, Playstation 3 och Xbox 360 i mars 2011.

Red Faction: ArmageddonRed Faction: ArmageddonRed Faction: ArmageddonRed Faction: Armageddon

Relaterade texter

Red Faction: ArmageddonScore

Red Faction: Armageddon

RECENSION. Skrivet av Viktor Eriksson

Mars har mött undergången. De sista människospillrorna har grävt ner sig i planetens grottor, där de upptäcker att de inte är ensamma. Mason måste återigen rädda mänskligheten...



Loading next content