Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Gears of War 3 spelades på scen

Lambent Locusts flög i bitar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Inte helt oväntat var såklart Epic Games Cliff Bleszinski på plats under Microsofts presskonferens för att visa upp Gears of War 3. Spelet släpps inte förrän 8:e april nästa år, men ser redan ruggigt lovande ut. En av nyheterna i spelet var också vad som låg i fokus när spelet demonstrerades på scenen. Samarbetsläget har ju byggts ut för att fyra spelare ska kunna spela tillsammans genom hela äventyret och det här gavs det också ett smakprov på.

Marcus Fenix, Dom Santiago, Cole Train och den kvinnliga karaktären Anya slogs mot både vanliga fienden Locust, men även de nya fienderna som kallas Lambent Locust. Att dra nytta av samarbetsmöjligheten kommer såklart vara en fördel då dessa nya fiender ger ett tuffare motstånd. Förslagsvis kan man skjuta av deras lemmar eftersom det under deras demonstration visade sig vara en effektiv taktik.

De visade även upp hur man kan i vanlig ordning kan fästa en granat i vissa fiender, men därefter går det nu att sparka iväg dem mot andra Locusts för att åstadkomma större skada. Sedan avslöjade även Cliff Bleszinski att de senare under E3-mässan kommer presentera ett helt nytt spelläge som går under namnet "Beast". Mer info om det och fler bilder än de tagna från presskonferensen kommer alltså senare i veckan!

Gears of War 3Gears of War 3Gears of War 3

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content