Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 4

Snygga bilder från Forza 4

Luft-ratta en högupplöst Ferrari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är såklart för tidigt att säga huruvida Microsofts svar på Wii och Playstation Move (Kinect) är något att ha. Det är dock inte för tidigt att uttrycka sin besvikelse över det faktum att Forza Motorsport 4 kommer att vara ett Kinect-spel som du kommer att spela genom att ratta dina vrålåk med luftratt. Turn 10-producenten Dan Greenawalt intog scenen under Microsofts egen presskonferens för att visa upp ett spel med ny HUD och snyggare grafik än Forza 3, samt ett nytt sätt att spela bilspel på.

Med armarna utsträckta, tomma, styr man sin bil och genom att vrida på huvudet kommer man att kunna kika ut genom bilens sidorutor. Idén är rolig, men samtidigt en gnutta deprimerande för oss simulator-fans som vill ha mer kontroll och mer exakt spelkontroll, inte mindre. Förhoppningsvis kommer Turn 10 att prata mer om Forza 4 under dagen och visa att spelet kommer att ha fullt stöd för både traditionell handkontroll och ratt.

Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4Forza Motorsport 4Forza Motorsport 4Forza Motorsport 4

Relaterade texter

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Redaktionens racingexpert har återigen klätt sig i brandsäker Sparco-overall och rattat Nissan GT-R i årets mest efterlängtade fyra



Loading next content