Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Över 12 miljoner sålda Borderlands 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gearbox-bossen Randy Pitchford berättar att Borderlands 2 fortsätter sälja bra. Senast vi fick konkreta siffror var i höstas och redan då hade det passerat tio miljoner.

Lägg till ett halvår på det, inklusive julhandel, och spelet har nu sålt "well over 12 million units", vilket såklart är direkt ohyggligt bra och gör Borderlands till en av spelvärldens större serier. För bara två månader sedan avslöjade för övrigt Gearbox att de nu officiellt påbörjat utvecklingen av Borderlands 3, vilket dock knappast lär släppas ännu på minst två år.

Lyckligtvis kommer vi få vår dos Borderlands ändå tack vare pågående Tales from the Borderlands från Telltale Games (inne på andra episoden) samt Borderlands: The Handsome Collection som släpps imorgon. Gearbox har även antytt att det första Borderlands kan komma att släppas till Playstation 4 och Xbox One i upputsad HD-version om intresse finns.

Borderlands 2

Tack Gamespot

Relaterade texter

7
Borderlands 2: Sir Hammerlocks Big Game HuntScore

Borderlands 2: Sir Hammerlocks Big Game Hunt

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har varit på storviltsjakt och tillsammans med Sir Hammerlock har de utrotat djur, dödat urbefolkning och våldfört sig på hela den nya kontinenten Aegrus...

0
GRTV återbesöker Borderlands 2

GRTV återbesöker Borderlands 2

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Du vet hur det fungerar vid det här laget. Varje dag klockan 16:00 drar vi igång något som vi valt att döpa till Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder...



Loading next content