Svenska
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

Twisted Metal återvänder

Bilar och flygtyg i onlineaction

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sonys gamla krossarserie Twisted Metal kommer äntligen till Playstation 3. Det är som förut ett intensivt flerspelarspel, den här gången för upp till 16 spelare online men också fyra spelare via splitscreen, något vi inte är bortskämda med nu för tiden.

Givetvis återvänder figurer som den galne clownen Sweet Tooth, det stod klart om inte annat för att han personligen körde in på E3-scenen. I övrigt får vi möjlighet att köra helikoptrar och testa helt nya vapen.

Ett nytt spelläge är Nuke. Det går ut på att två klaner, båda kopplade till en specifik figur, ska försöka kidnappa den andra sidans ledare. När man har gjort det släpar man dem efter bilen tillbaka till en raketramp i den egna basen. Där matar man raketrampens avfallskvarn med bossen och får på så sätt energi att skjuta iväg en kärnvapenmissil på fiendens monument och därmed ta poäng. Nej, Twisted Metal är inte helt friskt.

Twisted Metal utvecklas av David Jaffe och andra från det ursprungliga teamet, och kommer att släppas exklusivt till Playstation 3.

Twisted MetalTwisted MetalTwisted Metal

Relaterade texter

Twisted MetalScore

Twisted Metal

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sonys hjulbaserade metallmassaker är tillbaka med ett vansinnigt plåtskrynklande. Jonas Mäki har recenserat...



Loading next content