Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

DirectX 12 förbättrar inte upplösningen i The Witcher 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har, som du såklart vet, pratats en del om hur kommande DirectX 12 kan komma att göra underverk för grafiken som Xbox One kan rita upp. Framförallt har det pratats om att upplösningen ska kunna höjas i kommande spel, något som däremot inte gäller The Witcher 3. Damien Monnier, senior game designer hos CD Project bekräftade igårkväll på Twitter att DirectX 12 inte kommer att påverka upplösningen i spelet som just nu renderas i 1080p till PS4 och 900p till Xbox One. Såhär skrev Damien på Twitter:

"I think any resolution changes would require a much bigger change from Microsoft than DirectX 12 upgrade to be honest."

Hur känner du, är skillnaden mellan 1080p och 900p tillräckligt astor för att du ska välja PS4-versionen framför Xbox One-upplagan av Witcher 3?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content