Svenska
Gamereactor
nyheter
El Shaddai: Ascension of the Metatron

Bibliska äventyr i El Shaddai

Nedstig till jorden och piska stjärt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Om dem har också Hanok i det sjunde släktledet efter Adam profeterat: 'Se, Herren kommer med sina mångtusen heliga för att hålla dom över alla och straffa alla för de gudlösa gärningar som de har begått och för alla de hårda ord som dessa gudlösa syndare har talat mot honom'". (Judasbrevet 14-15)

El Shaddai har minst sagt gamla anor, då det baseras på Henoks Bok, en för-biblisk berättelse som skrevs för runt 2100 år sedan men inte togs med i Gamla Testamentet, utan bara omnämns av andra bibliska källor.

Henok, Enok eller Enoch är i alla fall här huvudpersonen i ett God of War-liknande actionspel där han för Guds talan i kampen mot Azazel. Minst sagt psykedelisk design och en androgyn huvudperson (de tenderar ju att vara det, änglarna) gör att det här står på egna fötter trots likheterna med den grekiska gudasagasimulatorn. El Shaddai: Ascension of the Metatron kommer att släppas till Playstation 3 och Xbox 360. Om det blir gudomligt bra? Det återstår att se. Ett herrans liv lär det bli i alla fall.

El Shaddai: Ascension of the MetatronEl Shaddai: Ascension of the MetatronEl Shaddai: Ascension of the MetatronEl Shaddai: Ascension of the Metatron

Relaterade texter



Loading next content