Svenska
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat X

Mario i Wii U-version av Mortal Kombat X?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om exakt två veckor är det tänkt att Mortal Kombat X ska släppas till en rad olika format, men det har tyvärr aldrig varit snack om någon Wii U-version av spelet. Nu verkar det dock som att Netherrealm är på väg att utannonsera just en sådan - åtminstone man man ska tro senaste numret av den japanska speltidningen Dengeki Nintendo. Där kan vi nämligen se självaste Super Mario strida mot åskgudar och helvetesninjor i dödliga dueller.

Vi har inte fått tag på en full översättning av artikeln ännu, men det verkar som att Mario kommer kunna skjuta eldklot, svinga golfklubbor samt släppa enorma stenblock på sina fiender. Rörmokaren ska till och med ha en Fatality i spelet där han nyttjar sin gokart.

Uppdatering: Tyska Amazon råkade under morgonen lägga upp ett omslag till Wii U-versionen, och intressant nog verkar det handla om en helt ny utgåva vid namn Mortal Kombat XU. Enligt samma sida ska denna version släppas någon gång i höst, vilket innebär att blodtörstiga Wii U-ägare får vänta ett antal månader längre än alla andra. Nu är frågan, kan vi räkna med fler Nintendo-figurer i spelet?

Mortal Kombat X
Mortal Kombat XMortal Kombat XMortal Kombat X
Mortal Kombat XMortal Kombat XMortal Kombat X
Mortal Kombat X

Relaterade texter

Mortal Kombat XScore

Mortal Kombat X

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har knäckt ryggrader, slitit ut tarmpaket och krossat hjärnor i drivor i Mortal Kombat X...

7
Nu lanseras Mortal Kombat-öl

Nu lanseras Mortal Kombat-öl

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Mortal Kombat-veteranerna Sub-Zero, Scorpion och Raiden kommer snart att tryckas på etiketter och klistras fast på alkoholhaltiga drycker. Det är Poulsbo, Washington's...



Loading next content