Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Spel orsakar fler skilsmässor

Tills Farmville skiljer oss åt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I USA har en förening bestående av skilsmässoadvokater lagt fram ett knippe intressanta fakta. Sociala medier har visat sig vara en stor bov i dramat då vissa i förhållanden väljer att lägga upp både bilder på älskarinnor och dessutom öppet flirta med andra, men detta är på inget sätt något nytt.

Vad som dock är lite ovanligare är det faktum att spel i olika former börjar bli representerade i skilsmässomål. USA Today visar ett exempel på där en far söker om vårdnad för sina barn, då hans hustru har antingen spelat Farmville eller World of Warcraft vid ett stort antal tillfällen, då hon skulle närvara vid olika event med barnen.

Med funktioner som The Armoury som finns tillgänglig på World of Warcrafts hemsida kan ju se exakt när en spelare har varit inloggad. Det gäller med andra ord att försöka täcka sina spår väl om man håller på med något fuffens.

World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content