Svenska
Gamereactor
nyheter
Wolfenstein: The Old Blood

Wolfenstein släpps på skiva en vecka efter premiären

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med spel på skiva blir allt mindre viktigt och under våren har vi bland annat fått se Dying Light släppas digitalt och först en månad senare i butik, och det är även bekräftat att Batman: Arkham Knight på flera håll i världen inte kommer lanseras på skiva överhuvudtaget till PC.

Nu hakar Bethesda på det här och låter meddela att Wolfenstein: The Old Blood kommer att släppas fysiskt till Xbox One, Playstation 4 och PC först en dryg vecka efter att spelet släppts för nedladdning. Den 5 maj är premiären för den digitala versionen och, tio dagar efter, den 15 maj kommer det att släppas på skiva.

Många har oroat sig för att de åtta kapitlen i The Old Blood ska kännas mer som en expansion snarare än ett nytt spel. men det är något exekutive producenten Jerk Gustafsson från Machine Games menar är helt fel:

"In terms of features and content, almost everything is new. That includes everything from the environments to the weapons and enemies."

För mer information om spelet, surfa över till spelets officiella blogg där Bethesda och Machine Games berättar om denna lovande actiontitel.

HQ
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The Old BloodWolfenstein: The Old Blood

Relaterade texter

4
Steams Halloween-rea är nu igång

Steams Halloween-rea är nu igång

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Steam är inte främmande för reor och nu har Steam Halloween Sale börjat, prisnedsättningar på massor av spel som kommer få dig på Halloween-humör. Bland de många klippen...



Loading next content