Svenska
Gamereactor
nyheter
Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur utannonserat

Stor rollspelssatsning från EA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA lät nyss utannonsera Kingdoms of Amalur: Reckoning, ett single player-rollspel som låter dig utforska Amalur. En värld fylld av magi, märkliga varelser, spännande städer och såklart en del hemskheter (annars skulle det inte bli mycket till äventyr).

Ken Rolston leder utvecklingsarbetet, han var tidigare lead designer hos Bethesda för både Elder Scrolls III: Morrowind och Elder Scrolls IV: Oblivion. Amalur-världen har hittats på och definierats av författaren R. A. Salvatore som tidigare toppat New York Times bästsäljarlista, medan designen gjorts av Spawn-skaparen Todd McFarlane.

På torsdag ska spelet visas på allvar för första gången under Comic-Con, då återkommer vi med bilder och mer information.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Relaterade texter

Kingdoms of Amalur: ReckoningScore

Kingdoms of Amalur: Reckoning

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Big Huge Games och 38 Studios har släppt lös sitt finfina rollspel Kingdoms of Amalur: Reckoning och Elfving har satt betyg...

THQ Nordic köper upp Kingdoms of Amalur

THQ Nordic köper upp Kingdoms of Amalur

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

THQ Nordic har gått fram som en dammsugare och köpt upp rättigheter till spelserier vi inte sett till på länge. Det inkluderar bland annat Timesplitters, Darksiders och...



Loading next content