Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Nya äventyr i World of Warcraft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Trodde någon att jag hade slutat spela? Knappast.

Nu har jag äntligen lyckats samla ihop de 100 guldmynt som behövs för att skaffa ett riddjur. Valet var enkelt - en vit tiger. Spöar en fjantig häst precis när som helst.

Den senaste tiden har jag också besökt Uldaman, en dvärgfästning som tagits över av trogger. Flertalet gånger har jag tjatat på mina stackars gillesmedlemmar att ta mig dit och försöka få tag på ett läckert spjut från bossen. Men trägen vinner och nu har jag det.

Det har också blivit en kort visit i Feralas, en urskog nere i fiendeland. Ute vid kusten finns en ö där nattalver har byggt en utpost - nackdelen är bara att inga båtar går än, och stranden patrulleras av sjöjättar...

Nere i piratstaden Booty Bay fortsätter motsättningarna mellan Alliansen och Horden. Framför allt gäller striderna de flygförbindelser som finns. Om själva reseförsäljaren blir dödad av någon från den motsatta sidan kan inte folk flyga från staden, något som givetvis utnyttjas av illvilliga personer.

Just nu inväntar alla nästa stora patch som kommer att tillåta ett nytt yrke, jägare, samt öppna fler stora områden. Då startar också den europeiska betan. Alla som har blivit antagna kommer då att få ett efterlängtad brev i mailboxen.

World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content