Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Påskägg i Call of Duty: Black Ops 3 avslöjat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under gårdagen blev Call of Duty: Black Ops 3 officiellt
utannonserat av Activision och Treyarch efter mängder av rykten, och redan nu har uppmärksamma fans hittat ett påskägg på spelets omslag som lär glädja Black Ops-veteraner. Som du säkert sett påminner bilden om det allra första Call of Duty: Black Ops, men det finns fler likheter om du detaljgranskar.

Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Black Ops 3

Det verkar nämligen som att "Sally" - den gamla tvillingpuffran modell Colt M1911 som kom tillsammans med "Mustang" - kommer att finnas med i detta äventyr. Namnet är naturligtvis en hyllning till 1965 års hitlåt "Mustang Sally" av Mack Rice och du fick vapnet genom att uppgradera Colt M1911 via Pack-a-Punch i det första Black Ops. Om "Mustang and Sally" kommer vara Colt M1911 även i Call of Duty: Black Ops 3 återstår dock att se, detta med tanke på att spelet utspelas i framtiden.

Call of Duty: Black Ops 3 släpps till PC, Playstation 4 och Xbox One den 6 november. Gamereactor har som enda svenska media spelat och våra intryck läser du på denna länk.

Call of Duty: Black Ops 3

Tack Dual Shockers

Relaterade texter

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Kommer Activision lyckas ingjuta nytt blod i Call of Duty-serien igen? Ja, vi tror faktiskt det efter att ha avnjutit det nästan oförskämt genomarbetade Call of Duty: Black Ops 3...



Loading next content