Svenska
Gamereactor
nyheter

LG visar deras nya telefon, LG G4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

LG har nu officiellt visat upp deras kommande telefon LG G4 och delat med sig av informationen om vilka specifikationer som rymmer sig i enheten. Vi vet nu också hur den ser ut, och för den som sett de läckta bilderna känns den säkerligen igen.

LG visar deras nya telefon, LG G4

Inuti hittar vi en Snapdragon 808 med sexkärnig processor och 3 gigabytes DDR3-RAM. Det interna lagringsutrymmet sträcker sig till 32 gigabyte men kan utökas med SD-kort om man så önskar. Batteriet ligger på 3000 mAh vilket enligt LG själva ska räcka till för fjorton timmars samtalstid och det kan även bytas ut när nöden kräver det.

Displayen, som använder sig av Quantum-teknik för att förbättra bildkvalitet, ljusstyrka och färgåtergivning, är 5,5 tum stor precis som föregångaren. Upplösningen är 2560 x 1440 pixlar.

På baksidan sitter det en kamera som plåtar i 16 megapixlar och bländarvärdet f/1.8. Kameran har även optisk bildstabilisering och en lasersensor som mäter avståndet till motivet vilket gör fotoprocessen snabbare. Den frontmonterade kameran tar bilder i 8 megapixlar.

Storleksmässigt ligger telefonen på 149.86 x 76.2 x 10.16mm och den väger 156 gram, så det är en lite större telefon än föregångaren. Baksidan av telefonen kommer i olika material; exempelvis äkta läder, plast eller metall.

Vi vet ännu inte när LG G4 släpps i Sverige men den landar på hyllorna i Sydkorea under morgondagen.

LG visar deras nya telefon, LG G4

Tack Feber.



Loading next content