Svenska
Gamereactor
nyheter
Mighty No. 9

Mighty No. 9 får releasedatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om ni inte har hört talas om Mighty No. 9, som finansierats via Kickstarter, är det enklast att beskriva det som en andlig uppföljare på Mega Man-serien. Spelet skapas av ett team lett av Keiji Inafune som ofta kallas för "Mega Mans pappa". Nu har spelet fått sig ett releasedatum och för oss i Europa är det den 18 september som gäller.

Till Playstation 4, Xbox One och Wii U kommer Mighty No. 9 släppas både fysiskt och digitalt medan det till PC, Mac, Linux, Playstation 3 och Xbox 360 bara släpps digitalt. Till PS Vita och Nintendo 3DS kommer det vid ett senare, ännu icke angivet, datum.

Utvecklarna Comcept bekräftar att spelet kommer ha röster på engelska, japanska och franska. Undertexter kommer finnas på engelska, franska, spanska, tyska, italienska, ryska, polska och brasilianska.

Studion har även bekräftat att Mighty No. 9 kommer få DLC. "Ray"-paketet ger dig en ny bana som, när du klarar den, låter dig spela som Ray i huvudspelet komplett med hans egna förmågor. Paketet kommer packas med i de fysiska exemplaren av spelet och alla som har backat projektet på Kickstarter får det gratis.

Mighty No. 9

Relaterade texter

Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Väntan på den spirituella uppföljaren till kultklassikern Mega Man är äntligen över och vi har spelat som om det vore 1991...



Loading next content