Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable III

Rollspelet Fable blir bok

Bok blir vapen. Cirkeln är sluten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Författaren Peter David är mannen som ska förvandla Fable-världen till litteratur i kommande Fable: The Balverine Order. Han har tidigare varit inblandad i grafiska noveller om Hulken, Star Trek och Halo. Dessutom är han inblandad i den kommande grafiska novellen Epic Mickey.

I oktober släpps The Balverine Order. Thomas och hans tjänare John ger sig ut på jakt efter the Balverine, det legendariska odjuret som boktiteln syftar på. Problemet med litteratur är ju som bekant att man efter en utläst bok varken får högre gamerscore eller låser upp achivements. Det finns ingen direkt vinst med att läsa. Detta uråldriga problem är äntligen löst.

Om man köper boken får man nämligen en speciell kod som gör att man kan låsa upp ett specialvapen i Fable III. Ett vapen som kommer att visa hur beläst man är. Nu vill jag ha spel baserade på någon av Dostojevskij romaner. Jag vill ha minst ett fett vapen för att jag tragglade mig igenom Idioten i gymnasiet.

Fable III

Relaterade texter

Fable IIIScore

Fable III

RECENSION. Skrivet av Sophie Warnie de Humelghem

Kungen är en skit och Albion är i uppror! Axla manteln för att norpa kronan i Lionheads tredje del av rollspels-eposet...



Loading next content