Svenska
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Gameplay: Såhär delar Cinder ut stryk i Killer Instinct

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cinder är den enda originalfiguren från Killer Instinct som fortfarande inte fått chansen att vara med och dela ut däng i rebooten. Men nu är den hetlevrade kämpen tillbaka, kaxigare än någonsin för alla som har Ultra Edition av andra Killer Instinct-säsongen (kommer lite senare för övriga).

Gamereactor har spelat in vår fighter med Cinder så ni ska kunna ta del av hans ilsnabba combos, och första matchen är naturligtvis en batalj mot Glacius för att få en "Song of Ice and Fire"känsla över fightingen. Allt ackompanjerat av en underbar remix av Cinders originaltema.

I andra omgången handgemäng möter vi en annan nykomling, nämligen den ytterst olustiga Hisako, innan vi därefter tar oss an Aganos där du får chansen att studera Cinders nya Ultra Combo. För veteraner kan det vara på sin plats att veta att Cinder för tillfället inte har något Stage Ultra, men du kan länka två andra Ultras tillsammans för över 80 mastiga slag i följd. Detta visas efter runt nio minuter in i klippet.

Till slut vankas sedan en match mot Riptor som avslutar denna video.

I maj kommer den animéinspirerade mech-figuren Aria att debutera, den sista planerade för säsong två.

HQ
Killer InstinctKiller InstinctKiller Instinct
Killer Instinct
Killer InstinctKiller InstinctKiller Instinct

Relaterade texter

9
Killer InstinctScore

Killer Instinct

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har sysslat med handgemäng och är nu redo att recensera uppföljaren till Rares kultklassiska slagsmålsspel Killer Instinct. Så här bra är det nya spelet...



Loading next content