Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Två specialutgåvor av Crysis 2

Limited och Nano Edition på väg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA och Crytek presenterade idag Crysis 2 Limited Edition och Crysis 2 Nano Edition, två specialutgåvor av efterlängtade Crysis 2. Båda versionerna levereras i extra påkostade förpackningar och låser upp bonusmaterial i Crysis 2:s multiplayer-läge.

Limited Edition och Nano Edition kan nu förbeställas och EA och Crytek meddelade även att en stängd multiplayer-betatest på Xbox 360, som startar senare under hösten.

Crysis 2 Limited Edition kommer att säljas utan extra kostnad så länge lagret räcker, och innehåller bonusmaterial för multiplayer, som extra XP och ett hologram som kan används för att distrahera fiender i strid.

I Nano Edition får vi detta samt en 28 centimeter hög staty av karaktären "Prophet" ståendes på taket av en taxi, samt en konstbok. Prylarna och spelet levereras förpackade i en ryggsäck som inspirerats av Nanodräkten. Nano Edition är endast tillgänglig via förbeställning.

Crysis 2

Relaterade texter

Crysis 2Score

Crysis 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Cryteks stekheta uppföljare är en stilstudie i smart designad frihet med underbar grafik. Petter Hegevall har satt betyg...

Crysis 2 Remaster kan vara på gång

Crysis 2 Remaster kan vara på gång

NYHET. Skrivet av Måns Lindman

För hur skall man annars tolka det som skrevs på Crysis officiella Twitterkonto nyligen? Det finns förstås massor av olika sätt att tolka budskapet på men för oss som är...



Loading next content