Svenska
Gamereactor
nyheter
From Dust

Nya bilder på From Dust

Another World-skaparens nya spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eric Chahi heter mannen bakom det legendariska Another World samt Future Wars och Heart of Darkness. Efter en lång frånvaro är han nu tillbaka i branschen och hans första spel blir det nerladdningsbara From Dust (tidigare känt som Project Dust).

Spelet är en gudasimulator och har drag av Populous och Black & White. Ditt uppdrag är att lösa olika uppdrag genom att modifiera terrängen. Med en gudomlig sfär kan du plocka element som jord, vatten eller lava och sedan rita om terrängen. Eric säger sig också ha tagit inspiration från spel som Ico eller Shadow of the Colossus för stämningen i sitt spel.

From Dust känns som en fräsch nyversion av Peter Molyneuxs gamla spel, men framför imponerar tekniken. Att se vatten eller lava rinna fram där du just dragit en ny strömfåra är ordentligt läckert. From Dust kommer att släppas för nerladdning till Playstation 3 och Xbox 360, och en PC-version är också på väg.

From DustFrom DustFrom DustFrom Dust

Relaterade texter

From DustScore

From Dust

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Ubisoft släpper en Gud-simulator för nedladdning och vi har testat hur roligt det är att undvika tsunamis, jordbävningar och bybor som gnäller över att de inte kommer över bäcken...

1
GR Live: Vi tar oss an Ubisofts From Dust

GR Live: Vi tar oss an Ubisofts From Dust

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Idag återvänder vi till Ubisofts klassiska From Dust i Gamereactor Live. Detta eftersom torsdagar är då vi pysslar med tillbakablickar. För er som inte minns denna...



Loading next content