Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Rejäl flopp för Mafia II

Kallsinniga spelare väljer annat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en intervju med Gamasutra säger branschanalytikern Michael Pachter att Mafia II har blit en rejäl flopp, så till den milda grad att han inte tror att det ens kommer att dra in alla pengarna det kostat att utveckla. Till exempel ligger det redan på en ynka 43:e plats på Amazons bästsäljarlista.

"Mafia II's average Metacritic score of 74 is well below expectations, and consumer interest appears to be waning, as the game's position has dropped in many best-seller lists in its first week,", säger Pachter. "With six years in development, we believe the game is unlikely to achieve profitability."

Vi här på Gamereactor.se gav som bekant Mafia II betyget 9/10 i vår recension och tycker såklart att det är synd att så många tycks missa en av årets häftigaste spelupplevelser.

Mafia II

Relaterade texter

Mafia II: Joe's AdventureScore

Mafia II: Joe's Adventure

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad hände egentligen medan Vito skakade galler, vem satte dit honom och varför bytte Joe lojalitet? Allt sådant och lite till får du svar på i omfattade expansionen Mafia II: Joe's Adventure

Mafia II: Jimmy's VendettaScore

Mafia II: Jimmy's Vendetta

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Den förrådde Jimmy är tillbaka för att utkräva sin vendetta i en expansion som känns mer Saints Row 2 än Mafia II...

9
Det verkar som att Mafia II gör comeback

Det verkar som att Mafia II gör comeback

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Mafia II var ett rejält underskattat spel med ett mäktigt narrativ samt ett av de bästa sluten på ett spel, förmodligen någonsin. Trots det blev det ingen succé,...



Loading next content