Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

Kommande Witcher 3-patch ger större text i spelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet att otaliga av er läsare är i full färd med att spela episka The Witcher 3: Wild Hunt, och de flesta verkar mer än nöjda. Ett klagomål många framfört gäller dock storleken på typsnittet i spelet som gör det svårt att läsa för de som exempelvis spelar med annat språk, måste ha låg volym eller rent av bara föredrar text.

Detta är naturligtvis ett problem med rötter i PC-världen, där man vanligtvis sitter precis framför skärmen. Lyckligtvis har Marcin Mormot från CD Projekt Red hört klagomålen och via Twitter hälsar han att de ska åtgärda detta i en kommande patch.

Patch 1.03 släpptes för övrigt precis till PC-versionen av The Witcher 3: Wild Hunt och fixar bland annat stabilitet samt sisådär +600 andra grejer. Patchen är även på väg till konsolerna och ska bland annat förbättra det grafiska. Större typsnitt får dock vänta lite till.

The Witcher 3: Wild Hunt
HQ

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content