Svenska
Gamereactor
nyheter
Mega Coin Squad

Två nya indie-spel ute nu till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Major Nelson har såhär lagom till fredagen presenterat två nya indie-titlar som nu finns att ladda hem till Xbox One. Ett billigt och sannolikt roligt sätt att göra din helg ännu lite bättre. Dessa är de båda spelen:

Spy Chameleon är ett arkaddoftande pusselspel där du som spelare ska undgå att bli upptäckt genom att använda det faktum att du spelar som en kameleont med möjlighet att ändra både färg och mönster. Fem uppdrag fördelade på 75 banor vankas där du ställs inför varierade fiende och undan för undan lär dig nya förmågor för att klara dina mål: exempelvis att ta paparazzibilder på kärlekskranka kändisar eller stjäla viktiga recept. Ladda ner på denna länk.

Mega Coin SquadMega Coin Squad
Två bilder från Spy Chameleon.

Mega Coin Squad bjuder på ilsnabb action och något så fenomenalt trevligt som lokal co-op! Du och upp till tre vänner ska forcera otaliga plattformsbanor med flera olika spellägen. Om vi får tro utvecklarna är detta ett partyspel av rang (bilder och trailer lovar onekligen gott), och det finns även ett singleplayerläge. Detta retroinspirerade spel kan laddas ner på denna länk.

Mega Coin SquadMega Coin Squad
Två bilder från Mega Coin Squad.

Xbox Live Guld-medlemmar har under begränsad tid 20% rabatt på Mega Coin Squad. Här nedan hittar du en trailer och under den en laddning extra bilder som visar vad du har att se fram emot.

HQ
Mega Coin SquadMega Coin Squad
Mega Coin SquadMega Coin SquadMega Coin Squad
Mega Coin SquadMega Coin Squad

Relaterade texter

4
Mega Coin SquadScore

Mega Coin Squad

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Få saker slår att spela lokal multiplayer i goda vänners lag. Jonas har spelat ett av de främsta bidragen på länge i denna kategori...

1
Två nya indie-spel ute nu till Xbox One

Två nya indie-spel ute nu till Xbox One

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Major Nelson har såhär lagom till fredagen presenterat två nya indie-titlar som nu finns att ladda hem till Xbox One. Ett billigt och sannolikt roligt sätt att göra din...



Loading next content