Svenska
Gamereactor
nyheter

Det verkar som att Sony redan snickrar på Playstation 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den nuvarande generationen av konsoler har nu varit standarden på sin marknad i ungefär ett och ett halv år och även om det inte känns som en lång tid börjar det bli dags för företagen att planera framåt. Vi vet att Nintendo har en ny konsol, Nintendo NX, planerad och nu verkar vi ha fått livstecken från Playstation 5 också.

Vi vågar dra den slutsatsen baserat på en arbetsannons publicerad av Sony Computer Entertainment som är på jakt efter en "Senior Game Programmer" vars uppgift ska bli att "utveckla ett spel som ska användas i R&D-syften (research and development) knutet till företagets nästa generations gamingsystem".

Det är visserligen fullt möjligt att de när de skriver "nästa generations gamingsystem" refererar till Playstation 4 men sättet som det skrivs på och faktumet att konsolen inte är särskilt "next-gen" längre får oss ändå att tro att så inte är fallet.

Detta är givetvis ingen Playstation 5-bekräftelse från Sony själva och Playstation 4 har säkert några år kvar att ge så vi förväntar oss inte att de tänker tala konkret om deras nästa maskin inom den närmaste framtiden.

Tack, Gamingbolt.

Det verkar som att Sony redan snickrar på Playstation 5


Loading next content